Ξηροδερμία Προσώπου

Ξηροδερμία – Τα 6 Καλύτερα Προϊόντα Αντιμετώπισης

Η ξηροδερμία είναι ένα συχνό πρόβλημα που εμφανίζεται λόγο έλλειψης ενυδάτωσης. Το αφυδατωμένο ξηρό πρόσωπο σας είναι η αιτία που αποκτά τραχιά υφή και ορισμένες φορές, ενδέχεται να εμφανιστούν συμπτώματα όπως να σκάσει και να εμφανίση φαγούρα, κνησμό ξηρής περιοχής. Συμπτώματά του είναι η εμφάνιση λεπτών ρυτίδων και η αίσθηση τραβήγματος.

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τις καλύτερες επιλογές της Klapp Cosmetics για αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και άμεση ανακούφιση του προσώπου σου.

  • Triple Action Moisturizing Booster

    Triple Action Moisturizing Booster – Ενισχυτικό Booster Τριπλής Δράσης 15ml

    50,50
    Προσθήκη στο καλάθι

#1 Triple Action Moisturizing Booster – Ενισχυτικό Booster Τριπλής Δράσης

Όταν εμφανιστεί η ξηροδερμία, τότε πρέπει να πάρεις άμεσα μέτρα για αντιμετώπισή. Μια κρέμα προσώπου δεν αποτελεί αρκετή, εάν δε συνδυάζεται με τον ενισχυτικό Booster τριπλής δράσης moisturizing Booster της Klapp Cosmetics.

Triple Action Moisturizing Booster είναι μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα με ενισχυμένα και πολύ αποτελεσματικά ενεργά συστατικά. Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης ενεργών συστατικών, το Triple Action Moisturizing Booster ενισχύει το αποτέλεσμα του ορού και της κρέμας, διεγείρει το ενυδατικό σύστημα του ίδιου του δέρματος προσδίδοντας φρεσκάδα, ελαστικότητα, λάμψη και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η αρχή δράσης Ενεργοποίηση & Προστασία ενισχύεται από καινοτόμο συστατικό Ice Wine ή αλλιώς κρασί του πάγου.

#2 Κρέμα Προσώπου Triple Action Moisturizing Day + Night Cream – Τριπλής δράσης ενυδατική κρέμα ημέρας + νύχτας

Η κρέμα προσώπου Triple Action Moisturizing Day + Night Cream – Τριπλής δράσης ενυδατική κρέμα ημέρας + νύχτας στόχος της να προσφέρει μακροχρόνια προστασία και ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού. Ενισχύεται από το σύμπλεγμα αμινοξέων Vitis Vinifera Seed Oil ( Ελαιο από κουκούτσια σταφυλιού )και Jojoba Chinensis Seed Oil (έλαιο σπόρων Jojoba). Το δέρμα αναζωογονείται με κάθε εφαρμογή και η υφή του δέρματος γίνεται εμφανώς πιο σφριγηλή.

#3 Ενυδατική Μάσκα Προσώπου Triple Action Moisturizing Sheet Mask – Ενυδατική Μάσκα Τριπλής Δράσης

Εάν περνάς την περίοδο όπου σου έχει εμφανίσει ξηροδερμία, τότε χρειάζεσαι την άμεση βασική ενυδάτωση που σου προσφέρει η κατάλληλη μάσκα προσώπου Triple Action Moisturizing Sheet Mask – Ενυδατική Μάσκα Τριπλής Δράσης. η ενυδατική μάσκα τριπλής δράσης, χαρίζει άμεσα ορατή λάμψη και αναζωογονητική φρεσκάδα ενώ το δέρμα φαίνεται πιο λείο και σφριγηλό. Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους υποστηρίζει τις αρχές δράσης Ενεργοποίηση + Πρόληψη γεμίζει τις λεπτές γραμμές και χαρίζει όγκο.

#4 Triple Action Moisturizing Eye Contour Gel – Ενυδατικό Τζέλ Ματιών Τριπλής Δράσης.

Eye Gel ΚρέμαΗ περιοχή γύρω από τα ματιά είναι πολύ ευαίσθητη και η ξηρότητα της επιδερμίδας της δίνει όψη ταλαιπωρημένη. Για το λόγο αυτό, πρέπει να χρησιμοποιείς ενισχυμένο τζελ ματιών, το Triple Action Moisturizing Eye Contour Gel – Ενυδατικό Τζέλ Ματιών Τριπλής Δράσης Το ενυδατικό τζελ καταπραΰνει και παρέχει την προσπάθεια να αναζωογονεί στα μάτια, εξισορροπώντας τα επίπεδα της υγρασίας. Ακόμα, δημιουργεί προστατευτικό φράγμα αιτίας, προς στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Κερδίστε φυσιολογικά αποτελέσματα.

#5 Ορός Προσώπου Triple Action Moisturizing Serum – Ενυδατικός Ορός Τριπλής Δράσης

Triple Action Moisturizing Serum, ο ενυδατικός ορός τριπλής δράσης, περιέχει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που προσφέρει εντατική και μακροχρόνια ενυδάτωση, θρέψη, σύσφιξη και φυσική φρεσκάδα και λάμψη ενώ, ενώ αφήνει το δέρμα φρέσκο και αισθητά πιο σφριγηλό.

#6 Καταπραϋντική μάσκα Aloe Vera Mousse Mask Μάσκα Σε Μορφή Mousse 

Η Aloe Vera Mousse Mask Μάσκα Σε Μορφή Mousse για ευαίσθητη ή αλλεργική επιδερμίδα σου χαρίζει την σιγουριά που θέλεις. η μάσκα έχει προστατευτικές και αναγεννητικές ιδιότητες λόγω δραστικών συστατικών όπως το θαλασσινό νερό Jeju Magma, το λάδι jojoba.τα εκχυλίσματα κριθαριού, η βιταμίνη Ε, το έλαιο σταφυλιού και φυσικά την Aloe vera barbadensis.

 

Ανακάλυψε προσφορές σε κρέμες προσώπου για ξηροδερμία της Klapp Cosmetics και απόκτησε φρεσκάδα και νεανικότητα.

 

BC LOGO 2 e1669720529147

Επίσημος Αντιπρόσωπος Klapp Skincare Science για την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *