ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

“Εδώ η τεχνογνωσία, οι πρωτοποριακές φόρμουλες και η ποιότητα των συστατικών, συνδυάζονται για την πραγματική ουσία της ομορφιάς”

1051775506 org et198276 7ea
Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ KLAPP
Ο Gerhard Klapp ιδρυτής της εταιρίας διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός ομορφιάς και ευεξίας, ολιστικός θεραπευτής και συγγραφέας βιβλίων, είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους οραματιστές στον κλάδο ομορφιάς.  Ο Gerhard Klapp δεν καταβάλλει προσπάθειες για να επενδύσει την καλά εδραιωμένη εμπειρία του στην έρευνα και ανάπτυξη καλλυντικών, ειδικών θεραπειών και προϊόντων περιποίησης του δέρματος, απλά  καθορίζει τάσεις από το 1980.
Αυτός είναι ο λόγος που ήταν πάντα ένας από τους πρωτοπόρους της αγοράς ομορφιάς. Οι καινοτομίες του περιλαμβάνουν ρετινόλη (βιταμίνη Α), θεραπεία με Ο2, βιταμίνη C και ASA Peel®.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ KLAPP
Η Klapp Cosmetics, που εδρεύει στο Hessisch Lichtenau, όχι μακριά από το Kassel, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με 40χρονη παράδοση και καθιερωμένο ίδρυμα στην αγορά ομορφιάς. Η KLAPP Cosmetics είναι πρωτοπόρος στον κόσμο της ομορφιάς και αντιπροσωπεύει καινοτόμες καλλυντικές θεραπείες μπροστά από την εποχή τους. Για εμάς το “Made in Germany” είναι μια υπόσχεση ποιότητας. Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και συνεχής έρευνα και ανάπτυξη νέων υψηλής τεχνολογίας ενεργών συστατικών και μεθόδων, με αποτέλεσμα πάντα την υψηλότερη επιτυχία για ένα όμορφο δέρμα.
Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη περισσότερων από 35.000 ινστιτούτων καλλυντικών και premium ξενοδοχείων σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως όπου βασίζονται στην Klapp Cosmetics. Το KLAPP Cosmetics είναι συνεπώς συνώνυμο της καινοτομίας, στο παρελθόν, στο παρόν και επίσης στο μέλλον
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ PREMIUM LEVEL
Οι εξαιρετικές θεραπείες και προϊόντα της Klapp εστιάζουν στις καινοτόμες και ποικίλες ιδέες για την σύνθεση τους, οι οποίες συμπληρώνονται από τα πρόσθετα προϊόντα για χρήση στο σπίτι. Όλα τα καλλυντικά έχουν αναπτυχθεί για κάθε τύπο δέρματος και για όλες τις ανάγκες του, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες για πρόσωπο και σώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές δέρμα με όμορφη εμφάνιση.
KLAPP PROFESSIONAL
Η μόνιμη κατάρτιση και η συνεχής επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς και τα κίνητρα των πελατών και των εργαζομένων της Klapp θα είναι πάντα πρωταρχικός στόχος της. Διαφορετικά από πολλούς προμηθευτές,o όμιλος Klapp προσφέρει εκτενή σεμινάρια εκπαίδευσης σε δικά του εκπαιδευτικά κέντρα σε πολλές πόλεις για να είναι πάντα κοντά στους πελάτες της. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων περιλαμβάνει όλα τα θέματα, από τη γνώση ενεργών συστατικών έως θεραπείες, προϊόντα και σωστή διαχείριση του Brand. 
2020 11 01