ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

“Εδώ η τεχνογνωσία, οι πρωτοποριακές φόρμουλες και η ποιότητα των συστατικών, συνδυάζονται για την πραγματική ουσία της ομορφιάς”

Ο Gerhard Klapp ιδρυτής της εταιρίας διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός ομορφιάς και ευεξίας, ολιστικός θεραπευτής και συγγραφέας βιβλίων, είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους οραματιστές στον κλάδο ομορφιάς.  Ο Gerhard Klapp δεν καταβάλλει προσπάθειες για να επενδύσει την καλά εδραιωμένη εμπειρία του στην έρευνα και ανάπτυξη καλλυντικών, ειδικών θεραπειών και προϊόντων περιποίησης του δέρματος, απλά  καθορίζει τάσεις από το 1980.
Αυτός είναι ο λόγος που ήταν πάντα ένας από τους πρωτοπόρους της αγοράς ομορφιάς. Οι καινοτομίες του περιλαμβάνουν ρετινόλη (βιταμίνη Α), θεραπεία με Ο2, βιταμίνη C και ASA Peel®.
 
Η Klapp Cosmetics, που εδρεύει στο Hessisch Lichtenau, όχι μακριά από το Kassel, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με 40χρονη παράδοση και καθιερωμένο ίδρυμα στην αγορά ομορφιάς. Για εμάς το “Made in Germany” είναι μια υπόσχεση ποιότητας. Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και συνεχής έρευνα και ανάπτυξη νέων υψηλής τεχνολογίας ενεργών συστατικών και μεθόδων, με αποτέλεσμα πάντα την υψηλότερη επιτυχία για ένα όμορφο δέρμα.
klapp cosmetics 2022 banner 2

KLAPP Skin Care Science PHILOSOPHY

Your skin has many talents. We activate them.

 
Το μοναδικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας βασίζονται στα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα και τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες.
Η φιλοσοφία των ενεργών συστατικών μας αποτελείται από 3 βασικές κατευθυντήριες αρχέςδιαδικασίας ανανέωσης.
Εστιάζουμε στις έξι πιο σημαντικές ανάγκες του δέρματος
διαδικασίας ανανέωσης. 1
Το δέρμα βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας και όλων των δραστηριοτήτων μας.
Αναγνωρίζουμε την ατομικότητα και τις ανάγκες του δέρματος, επενδύουμε όλη μας την ικανότητα, τη γνώση και την εμπειρία μας για ένα υγείες και λαμπερό δέρμα.
 
Για περισσότερα από 40 χρόνια, εμείς στην KLAPP αναπτύσσουμε επαγγελματικά καλλυντικά με βάση την επιστημονική τεχνογνωσία και τα γερμανικά πρότυπα ποιότητας.

Αυτή είναι η ΑΡΧΗ της επιστήμης της KLAPP Skin Care.

Τα ενεργά συστατικά μας:
Χάρη σε έναν έξυπνο συνδυασμό επιστήμης και κατανόησης των φυσικών ενεργών συστατικών, τα προϊόντα KLAPP Skin Care εγγυώνται την υγεία, την ομορφιά και τη λάμψη του δέρματός σας.

Η KLAPP αναπτύσσει προϊόντα περιποίησης δέρματος με δραστικές ουσίες υψηλής ισχύος, οι οποίες διεγείρουν και ενισχύουν τις ικανότητες του ίδιου του δέρματος.
Βασίζεται στις πιο σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις και χρησιμοποιεί τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες.
 
Έτσι, τα προϊόντα περιποίησης KLAPP δεν χαρίζουν μόνο προστασία, ανάπλαση, φρεσκάδα και λάμψη στην επιφάνεια. Αντίθετα, απευθύνονται στο ίδιο το δέρμα (KEEP) για να διατηρήσει τις πολύτιμες ουσίες του (ACTIVATE) και να κινητοποιήσει τις φυσικές αρχές λειτουργίας του και (PREVENT) να διεισδύσει τις δραστικές ουσίες στο δέρμα χωρίς να τις χάσει.