Ιδιότητες Κολλαγόνου – Γιατί θα Ωφελήσει την Επιδερμίδα σου

Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει γνωστές οι ευεργετικές δράσεις του κολλαγόνου τόσο για την επιδερμίδα όσο και για ολόκληρο το σώμα. Μάλιστα, το κολλαγόνο είναι το στοιχείο που βρίσκεται σε μεγαλύτερη αφθονία στον ανθρώπινο οργανισμό μετά το νερό. Ενδεικτικά, το κολλαγόνο βοηθά τα κόκαλα του σώματος, ενώ ενισχύει την ανθεκτικότητα των χόνδρων που βρίσκονται στις αρθρώσεις. Ακόμα, αυξάνει τη μυϊκή μάζα και συμβάλλει και στην καλή λειτουργία της καρδιάς.

Όσον αφορά την επιδερμίδα, το κολλαγόνο είναι ένα στοιχείο που συμβάλλει σημαντικά στην αντιγήρανση. Αυτές οι ιδιότητες του κολλαγόνου το έχουν κάνει ένα απαραίτητο συστατικό για πολλά προϊόντα ομορφιάς. Η Klapp Cosmetics έχει αξιοποιήσει αυτό το στοιχείο σε εξειδικευμένα προϊόντα που βοηθούν στη διατήρηση μιας νεανικής και λαμπερής επιδερμίδας.

Σε τι μας βοηθάει το Κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι μια βασική ινώδης πρωτεΐνη, η οποία έχει πολλές χρήσεις μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Έχει περισσότερους από 16 διαφορετικούς τύπους που επιδρούν σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως είναι τα κόκαλα, οι μύες και η επιδερμίδα.

Το κολλαγόνο παράγεται σε αφθονία από τον ανθρώπινο οργανισμό ώστε να διατηρεί την ελαστικότητα των οστών και της επιδερμίδας. Παρ’ όλα αυτά, με την πάροδο των χρόνων η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται σημαντικά. Ενδεικτικά, μετά τη συμπλήρωση των 20 χρόνων, η παραγωγή του μειώνεται κατά 1-1,5% κάθε χρόνο. Έτσι, αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες και το δέρμα χάνει τη νεανική του λάμψη.

Ιδιότητες Κολλαγόνου στην Επιδερμίδα

#1 Ενισχύσει την Ελαστικότητα της Επιδερμίδας

Μια από τις πιο βασικές ιδιότητες του κολλαγόνου είναι η ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Για αυτό το λόγο, μια κρέμα ημέρας με κολλαγόνο μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού η ουσία αυτή εισχωρεί σε όλα τα στρώματα του δέρματος. Η συσφικτική κρέμα CollaGen 24H Cream είναι ένα προϊόν που αναπληρώνει την καθημερινή απώλεια των λιπιδίων και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

#2 Απαλύνει τη Όψη των Ρυτίδων

Ακόμα, το κολλαγόνο βοηθά τις επιδερμίδες που έχουν ήδη εμφανίσει ρυτίδες. Με την καθημερινή εφαρμογή του εντατικού ορού προσώπου Timeless Transfer Lift Gel, διεγείρονται οι ίνες του κολλαγόνου και βελτιώνεται η όψη της επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει συμπυκνωμένη δοσολογία ASC III και ενθυλακωμένη βιταμίνη Α και Ε για να έχεις ορατά αποτελέσματα. Μετά από κάποιες εφαρμογές, οι γραμμές των ρυτίδων θα απαλύνουν και το περίγραμμα του προσώπου θα γίνει πιο σφριγηλό.

#3 Συμβάλλει στη Βαθιά Ενυδάτωση

Το κολλαγόνο εισχωρεί σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας και συμβάλλει στη διατήρηση των επιπέδων της υγρασίας. Με τη χρήση της κρέμας προσώπου Collagen Stimulation, η υγρασία κλειδώνεται στο εσωτερικό, ενώ το δέρμα φαίνεται πιο λείο και απαλό. Η κρέμα αυτή επιταχύνει την παραγωγή της πρωτεΐνης Collagen III, η οποία βελτιώνει τη δομή της επιδερμίδας.

#4 Επιβραδύνει τη Γήρανση του Δέρματος

Τέλος, οι ιδιότητες του κολλαγόνου που το κάνουν τόσο απαραίτητο για τα προϊόντα ομορφιάς είναι οι αντιγηραντικές του δράσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσφικτική μάσκα προσώπου Collagen Lifting Mask για να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου σημαντικά αντιοξειδωτικά. Έχει έντονες συσφικτικές ιδιότητες και συνεισφέρει στην επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος.

Τα προϊόντα της Klapp Cosmetics με κολλαγόνο εκμεταλλεύονται όλες τις ευεργετικές ιδιότητές του. Ανακάλυψε το προϊόν που ταιριάζει στις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *