ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το www.klapp-cosmetics.gr είναι εταιρεία πώλησης προϊόντων αισθητικής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της.
Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας συμβουλευτείτε τους όρους, που εφαρμόζονται στην περίπτωση προστασία προσωπικών δεδομένων τους οποίους μπορείτε να βρείτε παρακάτω, καθώς και στην ενότητα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ της ιστοσελίδας μας www.klapp-cosmetics.gr της οποίας αποτελεί ενιαίο και αναπόσπαστο σύνολο με τους παρόντες ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.klapp-cosmetics.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Ο διαδικτυακός τόπος www.klapp-cosmetics.gr, ο σχεδιασμός, το περιεχόμενό του, τα κείμενα, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρίας «KLAPP-Cosmetics Greece».
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «KLAPP-Cosmetics Greece» ή/και το διαδικτυακού τόπο/ ιστοσελίδα www.klapp-cosmetics.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με την «KLAPP-Cosmetics Greece» καθώς και τα προϊόντα τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της KLAPP-Cosmetics Greece ή/και του www.klapp-cosmetics.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.klapp-cosmetics.gr και στο διαδικτυακό τόπο/ ιστοσελίδα της δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους, στους δε χρήστες παρέχεται η άδεια περιήγησης στον δικτυακό αυτό τόπο μόνο για προσωπική, μη εμπορική, χρήση.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «KLAPP-Cosmetics Greece» ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Μεταβολές

Η «KLAPP-Cosmetics Greece» ή/και του διαδικτυακού τόπου/ ιστοσελίδας www.klapp-cosmetics.gr διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν ή να τροποποιούν τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας, όπως αυτοί αποτυπώνονται στους παρόντες «Όρους Χρήσης» ή/και στην ενότητα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η «KLAPP-Cosmetics Greece» ή/και ο διαδικτυακός τόπος/ ιστοσελίδα www.klapp-cosmetics.gr μπορούν, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλουν, αλλάξουν, αναστείλουν ή διακόψουν οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Περιορισμός Ευθύνης

Η «KLAPP-Cosmetics Greece» ή/και ο διαδικτυακος τόπος/ ιστοσελίδα www.klapp-cosmetics.gr, οι υπάλληλοί τους, ή άλλοι αντιπρόσωποί τους, δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν Η «KLAPP-Cosmetics Greece» ή/και του διαδικτυακού τόπου/ ιστοσελίδας www.klapp-cosmetics.gr είχαν ενημερωθεί, γνώριζαν ή έπρεπε να γνωρίζουν αυτή την πιθανότητα.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος διαδικτυακού τόπου/ ιστοσελίδας υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης, στο περιεχόμενο της ενότητας ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έχει αυτομάτως και άνευ ετέρου εφαρμογή στη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου. Αν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους εδώ προβλεπόμενους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.
Ο παρών δικτυακός τόπος διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας, τα οποία δεν είναι δυνατό να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Κατά τα λοιπά, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικώς στο σχετικό κεφάλαιο της ενότητας ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ του διαδικτυακού τόπου/ ιστοσελίδας www.klapp-cosmetics.gr.

Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Επιστροφές – Aλλαγές & Aκυρώσεις
Η παραγγελία δεν ακυρώνεται απο την στιγμή που φεύγει απο την αποθήκη μας, αλλαγές δεν γίνονται δεκτές λόγω ευαίσθητου περιεχομένου

Επιστροφή Χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο αν η παραγγελία δεν έχει φύγει από την αποθήκη μας. Ισχύει η παραπάνω ενότητα περί Επιστροφές – Αλλαγές & Ακυρώσεις 

NEWSLETTER

Εγγραφειτε στο Newsletter μας
για να μαθαίνετε για όλες τις beauty προσφορές πριν από όλους!