Ιδέες Δώρων για Περιποίηση Προσώπου

Οι Καλύτερες Ιδέες Δώρων για Περιποίηση Προσώπου

Τα προϊόντα περιποίησης αποτελούν ένα αγαπημένο δώρο για κάθε γυναίκα. Εάν θέλεις να χαρίσεις κάτι που θα λατρέψουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τότε ένα σετ περιποίησης προσώπου είναι η καλύτερη επιλογή σου.

Η Klapp Cosmetics έχει σετ περιποίησης για το πρόσωπο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει μια γυναίκα. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις το σετ που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Παρακάτω, θα βρεις τις καλύτερες ιδέες δώρων για περιποίηση προσώπου που θα κάνουν χαρούμενες αυτές που αγαπάς.

#1 CollaGen Σετ Περιποίησης Προσώπου με Κολλαγόνο

Το σετ περιποίησης προσώπου CollaGen είναι το τέλειο δώρο για τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν μια σφριγηλή επιδερμίδα. Το πακέτο περιλαμβάνει την CollaGen 24H Cream και το CollaGen Booster Emulsion. Τα δύο προϊόντα σε συνδυασμό αναπληρώνουν τα επίπεδου του κολλαγόνου της επιδερμίδας, αναδεικνύοντας το περίγραμμα του προσώπου. Παράλληλα, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, πράγμα που ενδείκνυται για καθημερινή χρήση. Το σετ έρχεται μέσα σε ένα πάνινο τσαντάκι καλλυντικών.

#2 Repagen Exclusive Σετ Περιποίησης Προσώπου με Πλατίνα

Το σετ περιποίησης προσώπου Repagen Exclusive είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων για ένα ολοκληρωμένο αντιγηραντικό
αποτέλεσμα. Το μυστικό των προϊόντων βρίσκεται στα πρωτοποριακά υλικά υψηλής τεχνολογίας και σε ένα συστατικό που δρα κατά των ρυτίδων με μηχανισμό δράσης ανταγωνιζόμενο του botox. Τα δύο προϊόντα που βρίσκονται στο σετ είναι μία κρέμα πολυδραστική και ένας ορός με μικροσφαιρίδια ρουμπινιού.

#3 Ultra Lift Set για Λίφτινγκ Εφέ

Το Ultra Lift Set είναι το τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα ή άντρα που θέλει μια μοναδική περιποίηση προσώπου καθημερινά. Το σετ περιλαμβάνει τον ορό Ultra Lift Serum και τη συσκευή μασάζ Lift-Up Activator. Με την καθημερινή χρήση, αναστέλλεται η σύσπαση των μυών, ενυδατώνεται η επιδερμίδα, και επωφελείται από τις συσφικτικές και αντιρυτιδικές δράσεις των προϊόντων. Αυτό το σετ αποτελεί μια φυσική εναλλακτική του botox.

#4 Caviar Power Exclusive Box με εκχύλισμα χαβιαριού

Το σετ περιποίησης προσώπου Caviar Power Exclusive είναι ένα ξεχωριστό δώρο που συνδυάζει τη φυσική πολυτέλεια μαζί με τα τελευταία συστατικά υψηλής τεχνολογίας. Η κρέμα και ο ορός προσφέρουν ορατή βελτίωση στην επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη στο δέρμα. Το σετ συμπληρώνει ένα pocket mirror, απαραίτητο για την τσάντα κάθε γυναίκας.

#5 A Classic Face Care Set με βιταμίνη Α

Το σετ περιποίησης προσώπου A Classic Face Care Set είναι απαραίτητο δώρο για ώριμα δέρματα, καθώς βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Περιέχει έναν αναζωογονητικό ορό, μία ενισχυμένη 24ωρη κρέμα και μία καταπληκτική μάσκα με συσφικτική και αντιγηραντική δράση. Όλα τα προϊόντα του σετ έχουν δράση κατά της γήρανσης του δέρματος.

#6 Stri-Pexan Face Care Set για ορατή μείωση των ρυτίδων

Το σετ περιποίησης προσώπου Stri-Pexan Face Care έχει έντονη δράση για μείωση των ρυτίδων με το δραστικό συστατικό Regestril™. Ο ενισχυμένος ορός αναστέλλει τη σύσπαση των μυών, λόγω των δραστικών συστατικών που περιέχει και η κρέμα με έντονη δράση για την μείωση των ρυτίδων, προσφέρει ανανεωμένη εμφάνιση. Είναι ιδανικό δώρο για ένα δέρμα χωρίς ρυτίδες.

Στην Klapp Cosmetics θα βρεις τα καλύτερα δώρα ομορφιάς, τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *