ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;

Φυσικά και μπορείτε αλλά για την δική σας ασφάλεια όλες οι παραγγελίες ενημερώνονται ( από εμάς ) μέσα από το οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον του ηλεκτρονικού μας ιστότοπου στην ενότητα ‘’Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ’’.

Πως ενημερώνομαι για την διαθεσιμότητα των προϊόντων;

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι άμεσα διαθέσιμο και διαρκώς προσπαθούμε να ελαχιστοποιούμε περιοδικές ελλείψεις που δεν οφείλονται σε αδυναμία της Klapp Cosmetics Greece.

Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας μου;

Ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών για όλα τα προϊόντα, εφόσον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα εκτελείται εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας.

Θα παραλάβω e–mail επιβεβαίωση της παραγγελίας μου;

Θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης αμέσως μόλις στείλετε την παραγγελία σας (μόνο για on line παραγγελίες) Παρακαλούμε τσεκάρετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα της παραγγελίας σας και επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή.

Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία;

Όχι δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία.

Ποιοί είναι οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων;

Οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων είναι:
• Αποστολή με courier SPEEDEX.

Θα λάβω αριθμό φορτωτικής της παραγγελίας μου;

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει, που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής.

Ποιος είναι ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας μου;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία courier και παραλαμβάνονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (για παραδόσεις εντός Ελλάδος) από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Επιστροφές – Αλλαγές & Ακυρώσεις

Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9953332 εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή.

Μπορώ να παραγγείλω & να πληρώσω μέσω της πλατφόρμας σας;

Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal, Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα, Κατάθεση και Αντικαταβολή στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.