Σπυράκια

Πως θα Αντιμετωπίσεις τα Σπυράκια στο Πρόσωπο

Τα σπυράκια στο πρόσωπο είναι μια δερματολογική διαταραχή που επηρεάζει τόσο την εμφάνιση του προσώπου όσο και την ψυχολογία. Συχνά, είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης λιπαρότητας στην επιδερμίδα που φράζει τους πόρους των κυττάρων. Ακόμα, οι ρύποι, η σκόνη και τα νεκρά κύτταρα μπορεί να είναι παράγοντες που επιβαρύνουν την κατάσταση. Σπυράκια στο πρόσωπο όμως μπορεί να εμφανιστούν και σε περιόδους με έντονο άγχος ή ορμονικές διακυμάνσεις. Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια επιδερμίδα έχει ανάγκη από εξειδικευμένη περιποίηση.

Η Klapp Cosmetics σου προσφέρει τα προϊόντα ομορφιάς που θα μειώσουν την εμφάνιση της ακμής στο πρόσωπό σου. Εφάρμοσέ τα για να αποκτήσεις μια λεία επιδερμίδα χωρίς σημάδια και σπυράκια. Παρακάτω θα ανακαλύψεις ό,τι χρειάζεται να προσθέσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου για μια υγιή επιδερμίδα.

#1 Problem Skin Care – Active Sebum Reducer

Η σειρά προϊόντων Problem Skin Care (PSC) της Klapp Cosmetics περιλαμβάνει τα προϊόντα που χρειάζεσαι για το βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας σου. Η τονωτική λοσιόν Active Sebum Reducer είναι ιδανική για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, καθώς και αυτές που υποφέρουν από υπερέκκριση σμήγματος και λιπαρότητας. Το προϊόν αυτό περιλαμβάνει  αλλαντοΐνη, αλκοόλ, καμφορά και ASEBIOL® BT2 που είναι ένας νέος ρυθμιστής της λιπαρότητας.

Ο βαθύς καθαρισμός που σου προσφέρει αυτή η τονωτική λοσιόν είναι το μυστικό για να απαλλαγείς από τα σπυράκια στο πρόσωπο. Εφάρμοσέ τη σε καθαρό πρόσωπο κάθε πρωί και βράδυ.

#2 Clean & Active – Exfoliator Lotion Oily Skin

Ένα απαραίτητο βήμα σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς για επιδερμίδες με ακμή είναι η απολέπιση του προσώπου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, απομακρύνεις τη λιπαρότητα, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους του δέρματος. Η απολεπιστική λοσιόν Exfoliator Lotion Oily Skin περιέχει σαλικυλικό οξύ και αμαμελίδα, συστατικά που έχουν αντιμικροβιακή και στυπτική δράση. Είναι ένα προϊόν κατάλληλο για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, ενώ έχει ευεργετική επίδραση και στα ώριμα δέρματα.

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα στο δέρμα σου κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό και κάνε απαλό μασάζ για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.

#3 Problem Skin Care – Anti Septic Lotion

Εάν έχεις σπυράκια στο πρόσωπο, χρειάζεσαι ένα προϊόν με αντισηπτική δράση ώστε να τα καταπολεμήσεις. Η λοσιόν προσώπου με αντισηπτική δράση Anti Septic Lotion δρα σε δύο φάσεις. Αρχικά απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα που επηρεάζει την υγεία του προσώπου σου, και στη συνέχεια έχει θεραπευτική δράση. Η λοσιόν αυτή περιέχει έλαιο τσαγιού και οξείδιο του ψευδαργύρου.

Χρησιμοποίησε τη λοσιόν τοπικά στις περιοχές που την έχουν ανάγκη το βράδυ, και άφησέ τη να δράσει ολόκληρη τη νύχτα. Το πρωί αφαίρεσε το λευκό φιλμ χρησιμοποιώντας το Active Sebum Reducer.

#4 Problem Skin Care – Oil-Free Lotion

Η εικοσιτετράωρη κρέμα προσώπου Oil Free Lotion είναι η ενυδατική λύση για τις μικτές και τις λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει βιταμίνη A, E και F, θαλασσινό αλάτι, ουρία, εκχύλισμα αλόης, βιοτίνη και ASEBIOL® BT 2 για να ρυθμίζει αποτελεσματικά την έκκριση του σμήγματος ενώ ενυδατώνει σε βάθος όλα τα στρώματα της επιδερμίδας. 

Χρησιμοποίησέ τη καθημερινά, απλώνοντας μια μικρή ποσότητα το πρωί και το βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα.

Τα σπυράκια στο πρόσωπο αντιμετωπίζονται δύσκολα. Όμως η Klapp Cosmetics είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθειά σου να αποκτήσεις μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

 

 

BC LOGO 2 e1669720529147

Επίσημος Αντιπρόσωπος Klapp Skincare Science για την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *