Λεύκανση Προσώπου στο Σπίτι

Tα 6 Βήματα για τη Λεύκανση του Προσώπου στο Σπίτι

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και οι ορμόνες αφήνουν κηλίδες στην επιδερμίδα του προσώπου σου, όπως είναι οι πανάδες. Αυτά τα σημάδια δύσκολα φεύγουν τελείως από το δέρμα σου. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν λευκαντικές κρέμες που συμβάλλουν ιδιαίτερα στον αποχρωματισμό τους και την εξομάλυνσή τους.

Η λεύκανση του προσώπου στο σπίτι μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με τα σωστά προϊόντα. Η Klapp Cosmetics έχει δημιουργήσει προϊόντα πλούσια σε φυσικά συστατικά που είναι γνωστά για τη λευκαντική τους δράση, όπως είναι η βιταμίνη C. Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τα έξι βήματα για τον αποχρωματισμό των κηλίδων στο σπίτι.

Βήμα 1 – Αφρός Καθαρισμού C Pure Foam Cleanser

Το πρώτο βήμα για κάθε ρουτίνα ομορφιάς είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας. Με αυτή τη διαδικασία, αποβάλλονται οι βρωμιές από το δέρμα και γίνεται η απαραίτητη προετοιμασία για την λευκαντική κρέμα προσώπου και την απορρόφησή της. Ο αφρός καθαρισμού C Pure Foam Cleanser περιέχει εκχυλίσματα από ανανά, σύκο, μπανάνα, ακτινίδιο, σταφύλι, και χαρουπιά, τα οποία έχουν έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Βήμα 2 – Αφρός Τόνωσης C Pure Foam Tonic

Αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου, μπορείς να εφαρμόσεις τον τονωτικό αφρό C Pure Foam Tonic. Αυτό το προϊόν ενυδατώνει σε βάθος το καθαρό δέρμα, ενώ σου προσφέρει όλα τα οφέλη της βιταμίνης C, η οποία περιλαμβάνεται σε συμπυκνωμένη μορφή. Στόχος του βήματος αυτού είναι η ενυδάτωση και η σταθεροποίηση της επιδερμίδας, ώστε να μπορείς αργότερα να επωφεληθείς στο έπακρον από τη λευκαντική κρέμα προσώπου.

Βήμα 3 – Λευκαντικός Ορός Προσώπου Asa Peel® Serum

Ο λευκαντικός ορός προσώπου Asa Peel® Serum είναι ειδικά σχεδιασμένος για τον αποχρωματισμό των επιφανειακών κηλίδων που έχουν δημιουργηθεί από την έκθεση στον ήλιο και τις ορμόνες. Ένας δυνατός θεραπευτικός ορός νύχτας με δραστικά συστατικά όπως οξέα φρούτων. Υποστηρίζει τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος.

Βήμα 4 – Αμπούλες Bi-Phace Serum+ Vitamin C

Ένα επιπλέον βήμα που συμβάλλει στη φυσική λεύκανση του προσώπου είναι η εφαρμογή της διφασικής αμπούλας Bi-Phace Serum+ Vitamin C . Με αυτή την αμπούλα, προσφέρεις στην επιδερμίδα σου όλα τα οφέλη της βιταμίνης C με στόχο την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει μία απαλή αίσθηση στο δέρμα. Ιδανικό συμπλήρωμα φροντίδας δέρματος.

Βήμα 5 – Λευκαντική Κρέμα Asa Peel® Care Cream

Η λευκαντική κρέμα νύχτας για το προσώπου Asa Peel Care Cream είναι ιδανική για τις επιδερμίδες που είναι επιρρεπής στην εμφάνιση δυσχρωμίας.
Ενεργοποιεί τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος και περιέχει οξέα φρούτων, βιταμίνες Α και Ε. Τα σημεία χρώσης ελαττώνονται και παράλληλα συμβάλει στην ορατή μείωση των ρυτίδων.

Βήμα 6 – Κρέμα Ματιών C Pure Eyezone Treatment

Το τελευταίο βήμα για τη λεύκανση του προσώπου στο σπίτι είναι η εφαρμογή της κρέμας ματιών C Pure Eyezone Treatment. Μαζί με τη βιταμίνη C, η συγκεκριμένη κρέμα περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, και ηλιέλαιο. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στη μείωση των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων που εμφανίζονται σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή.

Η λεύκανση του προσώπου είναι μια διαδικασία που απαιτεί τη χρήση των σωστών προϊόντων ομορφιάς. Στην Klapp Cosmetics θα βρεις εξειδικευμένα προϊόντα για τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *