Ντεμακιγιάζ – 5 Tips για Απαλό Καθαρισμό της Επιδερμίδας σου

Το ντεμακιγιάζ της επιδερμίδας σου είναι μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία, που όμως, πολλές φορές βαριέσαι να κάνεις. Παρ’ όλα αυτά, το ντεμακιγιάζ βοηθάει στη διατήρηση μιας λαμπερής και νεανικής επιδερμίδας.

Μόνο μέσα από αυτή τη διαδικασία, το δέρμα σου θα αναζωογονηθεί κατά τις ώρες του ύπνου σου και θα κερδίσει πίσω τη λάμψη του.
Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψεις τα πιο βασικά tips για το σωστό ντεμακιγιάζ θα διώξει τη θαμπή και άτονη όψη της επιδερμίδας σου.

#1 Αφαίρεσε το Μακιγιάζ σου Πριν από τον Ύπνο

ντεμακιγιάζ

Πολλά βράδια, όταν επιστρέφεις στο σπίτι, νιώθεις αρκετά κουρασμένη, με αποτέλεσμα να αμελείς την αφαίρεση του μακιγιάζ σου. Αυτό είναι ένα βασικό λάθος που επιβαρύνει την υγεία και την όψη της επιδερμίδας σου.

Εκτός από τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείς, το ντεμακιγιάζ θα αφαιρέσει τους ρύπους, τη σκόνη, και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα σου.

Για το λόγο αυτό, μην αμελείς να χρησιμοποιείς καθημερινά το αγαπημένο σου γαλάκτωμα, αφρό, ή τζελ καθαρισμού για να απελευθερώσεις τους πόρους τις επιδερμίδας σου.

#2 Χρησιμοποίησε την Ενυδατική σου Κρέμα μετά την Αφαίρεση του Μακιγιάζ

Η καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς πρέπει να περιλαμβάνει τρία βήματα:

  1. Καθαρισμός,
  2. Τόνωση,
  3. Ενυδάτωση.


Το ντεμακιγιάζ αποτελεί το πρώτο βήμα του καθαρισμού, κι έτσι, θα πρέπει να προηγείται της τονωτικής λοσιόν Tonic Without Alcohol της Klapp, αλλά και της ενυδατικής κρέμας σου. Για παράδειγμα, το Cleansing Lotion της Klapp ετοιμάζει την επιδερμίδα σου για τα υπόλοιπα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η ενυδατική σου κρέμα που ολοκληρώνει τη διαδικασία βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητας, κι έτσι, η επιδερμίδα σου θα φαίνεται πάντα λαμπερή και νεανική.

#3 Επίλεξε ένα Προϊόν με τα Σωστά Συστατικά

Ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος ντεμακιγιάζ για την επιδερμίδα σου είναι τα συστατικά του. Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική, κι έτσι, οι απαιτήσεις της είναι διαφορετικές. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για το ντεμακιγιάζ των ματιών σου πρέπει να είναι ήπια και απαλά.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι εξαιρετική ευαίσθητη, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε έντονο ερεθισμό της.

Το Eye Make Up Remover της Klapp καταπραΰνει και τρέφει το δέρμα γύρω από τα μάτια, κι έτσι είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

#4 Κάνε Απαλές Κινήσεις για να Αποφύγεις τους Ερεθισμούς

Κατά τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ πρέπει να δίνεις μεγάλη σημασία στις κινήσεις που κάνεις, ειδικά στην περιοχή των ματιών. Οι απότομες κινήσεις θα προκαλέσουν ερεθισμό και ερυθρότητα στην περιοχή, όπως και τσούξιμο. Για να το αποφύγεις αυτό, προσπάθησε να κάνεις απαλές κινήσεις ώστε να μειώσεις την τριβή.

Μια καλή συμβουλή είναι να εμποτίσεις ένα δίσκο ντεμακιγιάζ με το γαλάκτωμα καθαρισμού σου και να το ακουμπήσεις στα μάτια σου για 20-30 δευτερόλεπτα. Με αυτή τη διαδικασία, το μακιγιάζ θα μαλακώσει και θα αφαιρεθεί χωρίς τρίψιμο.

#5 Χρησιμοποίησε το Ντεμακιγιάζ σου και στην Περιοχή του Λαιμού σου

Τέλος, το ντεμακιγιάζ πρέπει να αφορά ολόκληρο το πρόσωπό σου, και όχι μόνο τις περιοχές όπου χρησιμοποίησες προϊόντα μακιγιάζ. Έτσι, μην ξεχνάς να καθαρίζεις και το λαιμό σου, όπως και την περιοχή γύρω από τη γραμμή των μαλλιών σου. Το ντεμακιγιάζ απομακρύνει τη σκόνη και τους ρύπους που μαζεύτηκαν όλη την ημέρα.

Τα ήπια προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ της Klapp αφαιρούν το μακιγιάζ, τη σκόνη, και τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα σου. Βρες το προϊόν που σου ταιριάζει και απόκτησε μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *