9 Μάσκες Προσώπου για να Νεανική και Λαμπερή Επιδερμίδα

Πλέον, η ρουτίνα ομορφιάς σου περιλαμβάνει και κάποιες μάσκες προσώπου. Ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξεις, η μάσκα συμβάλλει στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου και στην ανάκτηση μιας υγιούς όψης. Σε κάθε περίπτωση, θυμήσου να εφαρμόζεις τη μάσκα σου 1-2 φορές την εβδομάδα πάνω σε καθαρή επιδερμίδα.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επιλέξει 10 μάσκες της Klapp που θα λατρέψεις, μιας και θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου.

#1 SkinConCellular Mask

Η μάσκα προσώπου SkinConCellular Mask είναι ιδανική ταλαιπωρημένες επιδερμίδες που υποφέρουν από ξηρότητα. Είναι καταπραϋντική και αναζωογονεί το δέρμα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει κολλαγόνο και φυσικό ελαιόλαδο, με αποτέλεσμα να σου δίνει μια απαλή αίσθηση. Χρησιμοποίησε τη για να παρέχεις ενυδάτωση στην απαιτητική σου επιδερμίδα.

#2 Caviar Mask

Η Caviar Mask είναι μια μάσκα προσώπου που θα σε ανανεώσει. Περιέχει εκχύλισμα χαβιαριού, το οποίο έχει την ιδιότητα να εξισορροπεί την απώλεια της υγρασίας, αλλά και να ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος. Μετά από την κάθε εφαρμογή της, η επιδερμίδα σου θα έχει υγιή και λαμπερή όψη.

#3 Mousse Mask

Η Mousse Mask με aloe vera είναι μια ακόμα εξαιρετική μάσκα για τη βαθιά ενυδάτωση του προσώπου σου. Περιλαμβάνει έναν συνδυασμό δραστικών συστατικών, όπως είναι το θαλασσινό νερό Jeju Magma, το λάδι jojoba, τα εκχυλίσματα κριθαριού, η βιταμίνη Ε, το έλαιο σταφυλιού, και η aloe vera barbadensis.

#4 3 Step Home Treatment

Η μάσκα προσώπου 3 Step Home Treatment σου χαρίζει σφριγηλή επιδερμίδα στο λεπτό. Η διαδικασία περιλαμβάνει τρία βήματα, που είναι ένας συμπυκνωμένος ορός, μια μάσκα εμποτισμένη με κολλαγόνο, και μια ενυδατική κρέμα.

μάσκες προσώπου#5 Sparkling Mask

Η Sparkling Mask έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση, πράγμα που βοηθάει στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών που εμφανίζονται εξαιτίας των ρύπων και της ηλιακής ακτινοβολίας. Περιλαμβάνει αλγινικά άλατα, υαλουρονικό οξύ, και antarcticine, και για αυτό, θα τη λατρέψεις για τις αντιρυτιδικές της ιδιότητες. Παράλληλα, η μάσκα αυτή προσφέρει και βαθιά θρέψη.

#6 Orange Coconut Effect Mask

Η μάσκα προσώπου Orange Coconut Effect Mask θα σε ξετρελάνει με το υπέροχο άρωμα πορτοκαλιού. Είναι ιδανική για επιδερμίδες που υποφέρουν από αφυδάτωση, και για αυτό το λόγο, μπορείς να την εφαρμόσεις μετά από έντονη έκθεση στον ήλιο. Αναπληρώνει τα επίπεδα της υγρασίας στην επιδερμίδα σου, ενώ αποκαθιστά και τη φυσική της ελαστικότητα.

#7 Collagen Lifting Mask

Η Collagen Lifting Mask είναι ακόμα μια μάσκα προσώπου τριών βημάτων που θα λατρέψεις. Ενισχυμένη με κολλαγόνο, είναι ιδανική για να την εξισορρόπηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Προτίμησέ την αν θέλεις μια μάσκα με έντονη αντιρυτιδική δράση.

#8 Hyaluronic Mask

Η Hyaluronic Mask είναι μια μάσκα με υαλουρονικό οξύ που σου προσφέρει τη βαθύτερη δυνατή ενυδάτωση. Στη σύνθεσή της περιλαμβάνονται έλαιο argan και γαλακτικό μεθύλιο που σου παρέχουν ένα συνδυασμό ενυδάτωσης και σύσφιξης.

#9 Lavender – Calming Mask

Η μάσκα προσώπου Lavender – Calming Mask έχει ήπιο άρωμα λεβάντας και καταπραϋντική δράση. Είναι εξαιρετική στην εξουδετέρωση της ερυθρότητας της επιδερμίδας, κι έτσι, θα αποκτήσεις νεανική όψη. Χρησιμοποίησέ τη στο ξηρό και ευαίσθητο δέρμα σου για να επωφεληθείς από τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Αυτές οι μάσκες προσώπου της Klapp Cosmetics σου παρέχουν την ενυδάτωση που χρειάζεσαι. Βρες αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόκτησε μια λαμπερή επιδερμίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *