λίφτινγκ

7 Συμβουλές Λίφτινγκ για Καθυστέρηση Εμφάνισης Ρυτίδων

Οι ρυτίδες είναι τα σημάδια του χρόνου πάνω στην επιδερμίδα μας.  Εκτός όμως από το πέρασμα του χρόνου, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την όψη της επιδερμίδας. Έτσι, πριν καταφύγεις στο λίφτινγκ και σε άλλες αισθητικές επεμβάσεις, μπορείς να δοκιμάσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Από τη σωστή διατροφή μέχρι και την κρέμα Diamond της Klapp με εφέ λίφτινγκ, μπορείς να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να φαίνεται νεότερη άμεσα!

#1 Χρησιμοποίησε Ενυδατική Κρέμα Μέρας και Νύχτας

Εάν ο στόχος σου είναι η αντιγήρανση, τότε θα πρέπει να επενδύσεις στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Εκτός από την κατανάλωση νερού, θα πρέπει να βρεις μια κρέμα σύσφιξης που έχει άμεσα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, η κρέμα Repagen Global Anti Aging της Klapp μειώνει τη διαδερματική απώλεια του νερού, κι έτσι έχει ένα άμεσο εφέ λίφτινγκ.

#2 Απόφυγε την Έκθεση στον Ήλιο

Η φωτο-γήρανση είναι ένας από τους πιο συχνούς λόγους για την επιτάχυνση της εμφάνισης των ρυτίδων. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να προμηθευτείς και να φοράς ένα αντηλιακό κάθε φορά που θα βγεις στον ήλιο. Το καλοκαίρι, μάλιστα, απόφυγε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες.

#3 Ενυδάτωσε το Λαιμό και το Ντεκολτέ σου

Είναι πολλοί εκείνοι που επικεντρώνονται στην ενυδάτωση του προσώπου, αλλά αμελούν το λαιμό και του ντεκολτέ τους. Ωστόσο, τα σημεία αυτά συχνά δείχνουν τα σημάδια του χρόνου ακόμα πιο έντονα, κι έτσι απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.

Μπορείς να βρεις ενυδατικά προϊόντα με εφέ λίφτινγκ για το λαιμό και το ντεκολτέ, όπως είναι η Neck & Decolleté Cream Αντιγηραντική Κρέμα Λαιμού Και Ντεκολτέ.

#4 Ελάττωσε το Κάπνισμα

Το κάπνισμα έχει αρκετές αρνητικές συνέπειες για την υγεία σου, και η γήρανση του δέρματος είναι μία από αυτές. Πλέον, είναι γνωστό πως το κάπνισμα μειώνει την αιμάτωση της επιδερμίδας, πράγμα που κάνει τις ρυτίδες ακόμα πιο εμφανείς.

Έτσι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για τον οργανισμό σου είναι να ελαττώσεις, αν όχι να κόψεις, αυτή την κακιά συνήθεια.

#5 Υιοθέτησε μια Σωστή και Ισορροπημένη Διατροφή
lifting diatrofi

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι η βάση για μια υγιή και νεανική επιδερμίδα. Άρχισε να καταναλώνεις τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, όπως είναι τα μούρα, τα όσπρια, και η μαύρη σοκολάτα.

Έτσι, η επιδερμίδα σου θα ξεκινάει να λάμπει από το εσωτερικό του οργανισμού σου, πράγμα που μπορείς να αναδείξεις ακόμα περισσότερο με την ενυδατική κρέμα Hyaluronic Day & Night της Klapp με εφέ λίφτινγκ.

#6 Ξεκίνησε να Χρησιμοποιείς Κρέμα Ματιών

Οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται συνήθως γύρω από τα μάτια. Αυτό συμβαίνει επειδή το δέρμα σε εκείνη την περιοχή είναι πιο λεπτό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Για να προλάβεις την εμφάνιση των ρυτίδων σε αυτό το σημείο, βρες μια κρέμα ματιών που αναπληρώνει την υγρασία της περιοχής όπως η Eye Care Cream Ενισχυμένη Κρέμα Για Την Ευαίσθητη Περιοχή Των Ματιών της Klapp.

#7 Κάνε μια Μάσκα Προσώπου

Εκτός από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, θα πρέπει να χρησιμοποιείς και μάσκες προσώπου ώστε να προσφέρεις επιπλέον ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου.

Ενδεικτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα προσώπου Cuvee Prestige Sparkling Mask με συσφικτικές ιδιότητες, ή την ενυδατική μάσκα Effect Mask για το πιγούνι με εφέ λίφτινγκ.

Με όλα τα παραπάνω βήματα, μπορείς να αποκτήσεις μια λαμπερή επιδερμίδα που διατηρεί τη νεανικότητά της. Σε κάθε περίπτωση, η Klapp βρίσκεται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι αντιγήρανσης. 

 

BC LOGO 2 e1669720529147

Επίσημος Αντιπρόσωπος Klapp Skincare Science για την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *