Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ – Γιατί Είναι Αναγκαίο σε Κάθε Ρουτίνα Ομορφιάς.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί η σημασία του υαλουρονικού οξέος για την υγεία της επιδερμίδας. Έτσι, θα βρεις όλο και περισσότερα προϊόντα ομορφιάς που περιλαμβάνουν αυτή την ευεργετική ουσία. Εάν δεν έχεις εντάξει το υαλουρονικό οξύ στη ρουτίνα ομορφιάς σου, έχει έρθει η στιγμή για να το κάνεις. Τα πολλαπλά οφέλη του θα βοηθήσουν την επιδερμίδας σου να αναζωογονηθεί και να ανακτήσει μια υγιή όψη.

Η Klapp Cosmetics βρίσκεται στο πλευρό σου με προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους ομορφιάς σου.

Τι Είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μόριο σακχάρου που εντοπίζεται φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Μάλιστα, το 50% του συνολικού υαλουρονικού βρίσκεται στην επιδερμίδα. Αυτή η ουσία, συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση της υγρασίας και την προστασία της, ενώ βοηθά στην ανάπλαση και την επούλωσή του.

Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος μειώνονται, κι έτσι η επιδερμίδα γίνεται ευάλωτη. Ο μόνος τρόπος για να αναπληρώσεις την ποσότητά του είναι με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων ομορφιάς.

Πως Επηρεάζει την Υγεία της Επιδερμίδας;

1. Ενυδατώνει σε Βάθος την Επιδερμίδα.

Μια από τις πιο σημαντικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος είναι η διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Για αυτό το λόγο, λειτουργεί ως ένας εξαιρετικά ενυδατικός παράγοντας που προσελκύει την υγρασία από την ατμόσφαιρα και τη σφραγίζει μέσα στο δέρμα.

2. Ενισχύει την Ελαστικότητα του Δέρματος.

Είναι αλήθεια πως το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστή αντιγηραντική ουσία. Αυτό συμβαίνει γιατί συμβάλλει στη διατήρηση των επιπέδων του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Έτσι, διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση και συμβάλλει στη μείωση των λεπτών ρυτίδων.

3. Προστατεύει από τη Φωτογήρανση

Το υαλουρονικό οξύ έχει ακόμα την ιδιότητα να προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι η υπεριώδης ακτινοβολία. Η ακτίνες UVB και οι ελεύθερες ρίζες ευθύνονται για τη φωτογήρανση της επιδερμίδας και την εμφάνιση κηλίδων, παράγοντες που μπορούν να καταπολεμηθούν με αυτή την ουσία.

Πώς θα το Εντάξεις στη Ρουτίνα Ομορφιάς σου.

  • Προσφορά! face protection cream spf 15 1

    Hyaluronic Face Protection Cream Κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ και Αντηλιακό Φίλτρο 30ml

    Original price was: 41,00€.Current price is: 36,00€.
    Προσθήκη στο καλάθι

Hyaluronic Face Protection Cream SPF15

Η κρέμα προσώπου Hyaluronic Face Protection Cream έχει αντηλιακό φίλτρο, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και ρυθμίζει το επίπεδο υγρασίας στο δέρμα.

Συμβάλλει ενεργά στη λείανση των ρυτίδων, επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων και ενισχύει τη δομή του δέρματος.

Μία ιδανική κρέμα για καθημερινή χρήση.

  • Προσφορά! day night serum 1

    Hyaluronic Day & Night Serum Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

    Original price was: 90,00€.Current price is: 80,00€.
    Διαβάστε περισσότερα

Hyaluronic Day & Night Serum

Η ρουτίνα ομορφιάς σου πρέπει να περιλαμβάνει το Hyaluronic Day & Night Serum, το οποίο σου προσφέρει άμεση σύσφιξη. Ο ορός με υαλουρονικό οξύ ξαναγεμίζει τις αποθήκες υγρασίας του δέρματος και απορροφάται γρήγορα.

  • Προσφορά! day night serum 1

    Hyaluronic Day & Night Serum Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

    Original price was: 90,00€.Current price is: 80,00€.
    Διαβάστε περισσότερα

Hyaluronic Mask

Με την Hyaluronic Mask θα αποκτήσεις μια επιδερμίδα που λάμπει από υγεία και νεανικότητα. Μαζί με το υαλουρονικό οξύ, περιλαμβάνει έλαιο argan και άλλα αποκλειστικά έλαια, με στόχο την ενίσχυση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας σου.

Το δέρμα σου είναι σίγουρο ότι θα αναζωογονηθεί. Εφάρμοσέ τη 1-2 φορές την εβδομάδα για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Diamond Eye Care Cream

Για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την Diamond Eye Care Cream. Μερικά από τα ισχυρά ενεργά συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, σκόνη διαμαντιών και εκχύλισμα acmella oleracea ενισχύουν την ελαστικότητα γύρω από τα μάτια, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα.

Το υαλουρονικό οξύ έχει πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό και την υγεία της επιδερμίδας σου. Ανακάλυψε τα προϊόντα της Klapp Cosmetics που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα επίπεδά του και να αποκτήσεις νεανική επιδερμίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *