Κυτταρίτιδα - Πως και με τι θα την Καταπολεμήσετε

Κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, ανεξάρτητα από τα κιλά της. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι ενοχλητική και πολλές φορές δύσκολη στην αντιμετώπισή της.

Παρ’ όλα αυτά, αν ακολουθήσεις τις συμβουλές για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, θα δεις σημαντική βελτίωση. Παράλληλα, στην Klapp Cosmetics θα βρεις ένα σημαντικό σύμμαχο που θα σε βοηθήσει στην προσπάθειά σου. Οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι οι παρακάτω:

Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας#1 Ενυδατώσου

Το νερό είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα που διαθέτεις για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Γενικά, οι ειδικοί συστήνουν πως πρέπει να καταναλώνεις καθημερινά περίπου 2 λίτρα νερό. Με τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σου, η όψη πορτοκαλιού θα ξεκινήσει να μειώνεται εμφανώς. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, πιες ένα ποτήρι νερό κάθε πρωί μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι.

Αυτή η πρακτική κάνει γενικά καλό στον οργανισμό σου, κι έτσι, είναι μια συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσεις.

#2 Βελτίωσε τη Διατροφή σου

Η διατροφή και οι καθημερινές σου συνήθειες παίζουν μεγάλο ρόλο στην κυτταρίτιδα. Ενδεικτικά, η κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα είναι μερικές συνήθειες που επιβαρύνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράλληλα, προσπάθησε να προσθέσεις στη διατροφή σου περισσότερα προϊόντα ολικής άλεσης και τροφές πλούσια σε καλά λιπαρά, όπως είναι το ελαιόλαδο, το αβοκάντο, και οι ξηροί καρποί.

Τέλος, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιείς μπαχαρικά που περιέχουν καψαϊκίνη, όπως είναι το κόκκινο πιπέρι, η πάπρικα, και το τσίλι.

#3 Κάνε Απολέπιση

Μια ακόμα λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι η απολέπιση. Τρίβοντας το δέρμα σου στα προβληματικά σημεία, ενθαρρύνεις τη συσσώρευση του κολλαγόνου, πράγμα που κάνει την όψη του πορτοκαλιού λιγότερο αισθητή. Για την απολέπισή σου, μπορείς να ετοιμάσεις ένα scrub από καφέ ή να προμηθευτείς το εξειδικευμένο Soft Body Peeling Orange-Coral της Klapp. Το προϊόν αυτό ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων.  

#4 Δοκίμασε το Στεγνό Βούρτσισμα

Το στεγνό βούρτσισμα είναι μια επαναστατική τεχνική που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, μιας και φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Στην ουσία, το μόνο χρειάζεσαι είναι να προμηθευτείς μια ειδική βούρτσα για αυτό το σκοπό και να αφιερώνεις 5 λεπτά καθημερινά. Εφαρμόζεις τη βούρτσα πάνω σε καθαρό και στεγνό δέρμα, κάνοντας ανοδικές κινήσεις. Με το πέρασμα των ημερών, θα παρατηρήσεις ότι η επιδερμίδα σου γίνεται πιο σφριγηλή. Η Klapp έχει δημιουργήσει τη βούρτσα σώματος Ionic Brush από κράμα χαλκού και ψευδάργυρο για να ξεκινήσεις αμέσως αυτή την αποτελεσματική μέθοδο.

#5 Προτίμησε μια Κρέμα με Υπεραιμική Δράση

Αν θες να δεις πιο άμεσα αποτελέσματα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις κάποια κρέμα με υπεραιμική δράση. Η Klapp σου προτείνει την υπεραιμική κρεμά σώματος με κανέλα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ακόμα, μπορείς να δοκιμάσεις και την υπεραιμική κρέμα σώματος Cinnamon Cream που φροντίζει για το περίγραμμα της επιδερμίδας σου.

Είναι πλούσια σε λάδι κανέλας Ceylon, αλλαντοΐνη, αμινοξέα, και Centella Asiatica, και για αυτό το λόγο, έχει άμεση δράση.

Με σωστή διατροφή, ενυδάτωση, γυμναστικά, και τα προϊόντα της Klapp Cosmetics, έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα και να μειώσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *