Γιατί Πρέπει να Εντάξεις τη Βιταμίνη Ε στην Περιποίηση του Προσώπου σου

Η βιταμίνη Ε έχει πολλές αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες, και για αυτό το λόγο, αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά σε πολλά προϊόντα ομορφιάς. Η συγκεκριμένη βιταμίνη υπάρχει σε κάποια φυτικά έλαια, αλλά και στα φύλλα των πράσινων λαχανικών. Έτσι, προϊόντα εμπλουτισμένα σε έλαια όπως το σιτέλαιο, σου παρέχουν αντιγηραντική προστασία.

Την επόμενη φορά που θα αναζητήσει κάποια κρέμα για το πρόσωπό σου, κοίτα τα συστατικά της, και επίλεξε μια που να περιέχει βιταμίνη Ε. Σε αυτό το άρθρο, σου δίνουμε τους πέντε βασικούς λόγους που πρέπει να την εντάξει στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς.

βιταμίνη ε

#1 Προσφέρει Βαθιά Ενυδάτωση

Αν έχει ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, τότε θα αισθανθείς αμέσως τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε. Πρόκειται για μια ουσία που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ακόμα και στις πιο δύσκολες επιδερμίδες. Με την συνεχή εφαρμογή της, τα σκασίματα θα υποχωρήσουν και το δέρμα σου θα λάμψει.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν με βιταμίνη Ε καθημερινά, όπως μια κρέμα νύχτας ή μια μάσκα προσώπου. Ωστόσο, εμείς σου προτείνουμε την πλούσια αντιγηραντική κρέμα προσώπου που θα σου χαρίσει ομοιόμορφη όψη και έξτρα ενυδάτωση.

#2 Καταπολεμά τις Ελεύθερες Ρίζες

Η ηλιακή ακτινοβολία είναι μια από τις βασικές αιτίες για την εμφάνιση των ελεύθερων ριζών και άλλων βλαβών του δέρματος. Παρ’ όλα αυτά, η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, κι έτσι, μπορεί να τις αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Παράλληλα, η βιταμίνη Ε συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, πράγμα που βοηθά στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης που οφείλεται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Η αντιγηραντική κρεμά προσώπου για απαιτητικό δέρμα της Klapp εκμεταλλεύεται αυτές τις ιδιότητες της βιταμίνης Ε και προστατεύει το δέρμα σου από τις ελεύθερες ρίζες.

#3 Καταπραΰνει από Ερεθισμούς

Ακόμα ένα σημαντικό όφελος που έχει η βιταμίνη Ε για την επιδερμίδα του προσώπου σου είναι οι καταπραϋντικές της ιδιότητες ως αντιοξειδωτικό. Με την τοπική εφαρμογή της βιταμίνης Ε, μπορείς να αντιμετωπίσεις την ερυθρότητα, τα οιδήματα, και άλλους ερεθισμούς της επιδερμίδας σου.

Αν προτιμήσεις ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνη Ε, θα παρατηρήσεις πως το δέρμα σου θα αποκτήσει μια ομοιόμορφη και υγιή όψη, χωρίς ερεθισμούς. Για να βοηθήσεις αυτή τη διαδικασία, χρησιμοποίησε την κρέμα προσώπου με αντιφλεγμονώδη δράση Oil Free Lotion.

#4 Συμβάλλει στην Επούλωση των Ουλών

Άλλη μια σημαντική ιδιότητα της βιταμίνης Ε είναι ότι συμβάλλει στην επούλωση των ουλών. Σε πολλές περιπτώσεις, το έλαιο βιταμίνης Ε χρησιμοποιείται τοπικά για την ταχύτερη επούλωση των πληγών και την εξάλειψη της φαγούρας.

Πέρα από αυτά όμως, η ουσία αυτή μπορεί να μειώσει τα σημάδια των ουλών, όπως αυτά που έχει αφήσει η ακμή στην επιδερμίδα σου. Ο καταπραϋντική κρέμα αναγέννησης Repair Concentrate είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σε βοηθήσει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου.

  • klapp cosmetics retinol cream

    Cream Πλούσια Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου 50ml

    89,50
    Διαβάστε περισσότερα

#5 Μαλακώνει τις Ρυτίδες και τις Γραμμές

Τέλος, η βιταμίνη Ε είναι ένας φυσικός τρόπος για να μαλακώσεις τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα σου. Τόσο οι αντιοξειδωτικές όσο και οι ενυδατικές ιδιότητές της συνεισφέρουν στη μείωση των γραμμών, κι έτσι, θα επαναφέρεις τη νεανική όψη στην επιδερμίδα σου. Ο ορός προσώπου σε κάψουλες Protecting Serum + Vitamin E σου προσφέρει όλες αυτές τις ιδιότητες.

Χρησιμοποίησε τα προϊόντα ομορφιάς της Klapp Cosmetics με βιταμίνη Ε για να επωφεληθείς από τις ευεργετικές ιδιότητες αυτής της ουσίας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *